Grup de psihoterapie psihanalitica – Ce caut eu in viata mea? 11 Aprilie 2016, ora 19.30

MP900438811
Daca esti o persoana curioasa si dornica de a te cunoaste si de a-ti imbunatati relatiile cu cei din jurul tau, alatura-te grupului nostru cu tema „Ce caut eu in viata mea”, care va incepe in 11 Aprilie 2016, ora 19.30.

De ce grupul ne ajuta sa ne cunoastem?
Pentru ca aparitia noastra pe lume este intr-o familie care ne ajuta sa crestem, care ne invata cum sa relationam si cum sa ne formam ca indivizi unici. Iar pe parcursul vietii facem parte din diferite grupuri, legam anumite relatii. Invatam si ne descoperim “cine suntem” in relatie, iar schimbarea noastra are loc tot in relatie cu un celalalt.
Schimbarea este un proces de o complexitate enorma, ce apare din interactiunile complicate ale experientelor umane.

Cand?
In fiecare luni, cu incepere din data de 11 aprilie, de la ora 19.30 la ora 21.00
Unde?
Bucuresti, Bulevardul Dacia, nr. 84
Numar participanti: min 6 – max 10
Cost: 50 lei / sedinta

Orele sunt recunoscute de catre Colegiul Psihologilor din Romania ca ore de dezvoltare personala. Fiecare participant va primi o adeverinta care atesta participarea la orele in cadrul grupului.

Inscrierile se pot face telefonic 0721 770 458 sau prin trimiterea unui email la adresa psihologie_at@yahoo.com pana in data de 8 aprilie 2016.

Fiecare persoana inscrisa va beneficia de o consultatie psihologica individuala gratuita (50 minute) care consta intr-o discutie libera cu coordonatorul grupului referitoare la grupul de psihoterapie.

Coordonator grup: Aurelia Vasile, psihoterapeut cu formare in Psihoterapie psihanalitică de cuplu, familie şi grup si in Analiză Tranzactionala, atestata de Colegiul psihologilor din Romania, cod personal 12012.

Lasă un comentariu